Welkom op de website van VC Asterix Maasbree

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten. 
Laatste nieuwtjes


Terug naar overzicht

28-02-2018

Bloemenactie 2018

VC Asterix Bloemenactie 2018

Dinsdag 27 maart en woensdag 28 maart is het weer zover: we gaan Maasbree voor de paasdagen voorzien van bloemen. En daar hebben eenieders hulp hard bij nodig!

De sporthal zal dit jaar het centrale punt van waaruit de bezorgers de bloemen zullen verdelen over Maasbree. Vanaf 18:00 uur willen we de auto’s laten vertrekken vanaf de Janssen Chrysanten op de Vlasrooth om dan de bezorgers op te pikken bij ons verzamelpunt bij de sporthal. De bedoeling is om de ouderen te laten chauffeuren en de jeugd te laten verkopen.

Om de inwoners van Maasbree blij te maken met een bosje bloemen en uiteraard onze eigen volleybalvereniging te helpen hebben we wel jullie hulp nodig!

Via onderstaand formulier kunnen jullie je aanmelden voor een of twee dagen (bij voorkeur de dinsdag). Geef tevens even aan of je een auto meeneemt.
Voor de jeugdleden onder ons, jullie kunnen aangeven of een van je ouders meekomt. Voor diegene die niet graag aan de deur staan, we zoeken ook chauffeurs!

Bloemenactie start bij Janssen Chrysanten om 18:00 uur (Adres; Vlasrooth 8), voor diegene die niet met de auto komen die kunnen verzamelen bij de ingang van de sporthal.

klik hier om je aan te meldenTerug naar overzicht